ONLINE 
BACK-UP

AUTOMATISCH, VEILIG EN BETROUWBAAR

Uw gegevens altijd veilig en beschikbaar

Jouw persoonlijke of zakelijke bestanden zijn onvervangbaar en van onschatbare waarde. Zorg er daarom voor dat je ze niet kwijt raakt. De beste manier om jouw gegevens veilig te stellen is door het maken van een back-up.

Online back-up maakt elke dag automatisch een exacte kopie van al uw data. Je gegevens worden veilig en versleuteld
bewaard op een ultramodern datacenter in Europa, waar alleen jij toegang toe heeft.

De geavanceerde software voor online back-up installeren wij binnen enkele minuten op uw computer.

DIsaster recovery

Een klein sprongetje terug in de tijd, naar dat moment dat wij besloten een partnership aan te gaan. We hebben destijds samen een plan opgesteld ten behoeve van de continuïteit van je onderneming, ook in geval van calamiteiten. We hebben gesproken over de RTO en RPO. Wij zeiden toen al: “Dit is vakjargon, daar zullen we je niet te veel mee lastigvallen. laat ons dat maar regelen’. Geheel in lijn met onze belofte hebben we het je makkelijk gemaakt.

RTO (Recovery Time Objective)

Hoeveel tijd mag het maximaal kosten voor jullie volledige systemen weer up and running zijn? De toepassingen of applicaties zullen een bepaalde tijd niet beschikbaar zijn. De tijd die het kost om de infrastructuur weer helemaal up-and-running te krijgen, drukken we uit in een tijdseenheid: RTO. Bij een RTO van 2 uur, zal na 2 uur de infrastructuur inclusief applicaties weer beschikbaar zijn.

RPO (Recovery Point Objective)

De impact van downtime wordt bepaald daarnaast bepaald door nog een tweede factor, namelijk RPO. Dit gaat over hoeveel dataverlies er optreedt voorafgaand aan de uitval. Ook dit wordt in een tijdseenheid uitgedrukt. Bij een RPO van 4 uur zal er alleen data verloren gaan van de 4 uur voorafgaand aan de uitval. Alle data van voor die tijd zal bewaard blijven.